SZOLGÁLTATÁSAINK

Vállaljuk autója teljeskörű, autótípustól független hibafelderítését, vizsgáztatását, általános szervizelését, karosszériajavítását és bármilyen felmerülő egyedi igény kielégítését.

MIÉRT HOZZÁNK?

MINŐSÉG

Elvégzett munkáink minőségére szerelőink tapasztalata és eszközeink korszerűsége a garancia.

MEGBI´ZHATÓSÁG

Minden munkánkat tisztán, átláthatóan és nyomon követhetően végezzük.

PONTOSSÁG

Javításainkat gyorsan és precízen végezzük, hogy Önnek ne kelljen sokat várnia autójára.

SZOLGÁLTATÁSOK RÉSZLETEZÉSE

MŰSZERES DIAGNOSZTIKA

Professzionális állapotfelmérés, autódiagnosztika a legmodernebb motordiagnosztikai eszközökkel. Univerzális hibakódolvasónk bármilyen típusú (benzines és diesel) autó esetén perceken belül megmutatja a probléma forrását. Hibakód olvasása, törlése, nem állandósult hibák jelzése, alvázszám kiolvasása, adatok valós idejű kijelzése, és szakértői elemzése.

AUTÓVILLAMOSSÁG

Elektromos rendszerek; önindító, generátor, riasztó, váltó, vezetékszakadás, indításgátló, generátor és egyéb elektronikus hiba esetén elektromos szakembereink készséggel állnak rendelkezésére, és legjobb tudásuk birtokában igyekeznek azonnal elhárítani a fennálló hibát.

AUTÓSZERELÉS

Teljes körű autójavítás. Munkánkat minőségi követelményrendszerünknek megfelelő magas szintű precízitás jellemzi. Minden esetben szem előtt tartjuk ügyfeleink igényeit. Munkatársaink speciális szaktudása garanciát jelent akár a legösszetettebb munka maximális minőségére is.

KAROSSZÉRIA-JAVÍTÁS

Gyors, precíz, szakszerű, professzionális karosszériajavítás bármilyen típusú gépkocsi esetén, akár gyári, akár utángyártott, vagy bontott alkatrészekkel. Legyen szó a legapróbb koccanásból származó alig észrevehető hibáról (karcolás, horpadás) vagy totálkárról, autószervizünk minden esetben a legesztétikusabb megoldást biztosítja.

MŰSZAKI VIZSGA

Műszaki vizsga előzetes teljes körű műszaki átvizsgálással, és igény esetén az autó felkészítésével! Minden esetben az aktuális közlekedésbiztonsági és környezetvédelmi előírásoknak megfelelően kínáljuk ügyfeleink számára a legideálisabb és legtakarékosabb megoldásokat.

SZÉLVÉDŐCSERE

Ha a sérülés típusa, mérete vagy helye szélvédőcserét igényel, mi abban az esetben is igyekszünk a  legtakarékosabb, leggyorsabb megoldást kínálni Önnek.

BIZTOSÍTÁSI ÜGYINTÉZÉS

Karambolozott vagy esetleg összetörték az autóját? Bízza ránk a biztosítási ügyintézés teljes folyamatát! Kötelező és casco biztosítás esetén is forduljon hozzánk bizalommal!

GUMISZERELÉS, JAVÍTÁS

A gumiszerelést automata géppel végezzük, amely alkalmas a defekttűrő, a széles, illetve a peres abroncsok szerelésére is, könnyen elvégezhetővé teszi, valamint óvja a keréktárcsát és a gumiabroncsot az esetleges sérülésektől.
A centrírozást digitális, alumínium keréktárcsa programmal is rendelkező géppel végzik munkatársaink.

KLÍMAJAVÍTÁS

Az autó klímarendszerét érdemes 3-4 évente ellenőriztetni, hiszen annak ellenére, hogy egy zárt rendszerről beszélünk, szivároghat belőle a gáz, ami gyengíti a klíma hatásfokát. Ha pedig a klímaberendezés nagyobb sérülést szenved, az autó akár teljesen el is veszítheti az utastér-hűtő képességét.

KLÍMATISZTÍTÁS ÉS -FERTŐTLENÍTÉS

A klímarendszer fertőtlenítése nem elhanyagolható, hiszen a klíma berendezésben megbúvó szennyeződések számos allergiás tünet okozói lehetnek. A szervizünkben elérhető vegyszermentes, ózonos klímatisztítással megelőzhetjük az egészségügyi problémák kialakulását, és rendszeres ismétléssel (évente két alkalom javasolt) a klímaberendezés élettartamát is megnövelhetjük.

 
 
 
 

MIRE SZÁMI´TSON?

Nekünk nem csak az autók számítanak. Reméljük tapasztalja majd, hogy nem csak autóját részesítjük kiemelt figyelemben, de Önt is. Az alábbiakban tekintse át, hogy ezt hogy valósítjuk meg a munkafolyamatunkban:

1. IDŐPONTFOGLALÁS

Telefonon. Emailben. Online időpontfoglaló rendszerben. 1 órán belül választ kap.

2. LEADÁS

Műhelyünkben személyesen tudja átadni nekünk autóját, de igény esetén akár érte is megyünk.

3. AJÁNLAT

Szerelőink átvizsgálják autóját, felmérik a javítási igényeket, és értesítjük, ha ez eltérne az átvételkor megállapított ártól.

4. JAVÍTÁS ELFOGADÁSA

Az emailben vagy telefonon egyeztetett javításokat a közölt árakon végezzük el.

5. SZERELÉS, JAVÍTÁS

Több évtizedes tapasztalattal rendelkező szerelőink végzik a javításokat.

6. SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Műhelyünkben személyesen tudja átvenni autóját, de igény esetén akár el is visszük Önnek. Ha kívánja, átadás előtt megmutatjuk, hogy milyen javításokat végeztünk.