CÉGÜNKRŐL

Sokéves tapasztalattal, professzionális felszereléssel várjuk ügyfeleinket autószerelő műhelyünkben, ahol teljes körű szervizszolgáltatást biztosítunk. Tisztán, átláthatóan és nyomon követhetően végezzük el a javításokat. Márkafüggetlenül vállaljuk személygépkocsit javítását és karbantartását. Cégünk a felmerülő igények maximális kielégítésére törekszik, reméljük, hogy elégedetten távoznak tőlünk és szolgáltatásainkat másoknak is jó szívvel ajánlják.

KÜLDETÉSÜNK

Szakembereink elkötelezett munkájával és a legmodernebb eszközök használatával biztosítjuk, hogy az autója mindig menetkész legyen, és Ön biztonságosan elérje úti célját.

MIT CSINÁLUNK?

 
Vállaljuk autója teljeskörű, autótípustól független hibafelderítését, vizsgáztatását, általános szervizelését, karosszériajavítását és bármilyen felmerülő egyedi igény kielégítését. Ezen felül vállaljuk garanciaidőn belüli gépjárművének szervizelését. Javító műhelyünkben szervizelt autója ugyanúgy megtartja gyári garanciáját, mintha márkaszervizben történt volna a beavatkozás.

MŰSZERES DIAGNOSZTIKA

AUTÓVILLAMOSSÁG

AUTÓSZERELÉS

KAROSSZÉRIA

MŰSZAKI VIZSGA

SZÉLVÉDŐCSERE

GUMISZERELÉS

KLÍMASZERELÉS

BIZTOSÍTÁSI ÜGYINTÉZÉS

„A munkát hibátlanul, gyorsan elvégezték, és az autót kitakarítva személyesen hozták le Győrbe”
„Köszönjük, hogy nyitva tartanak ebben a nehéz időben.”
„Az ózonos beltéri fertőtlenítés nagyon hasznos és időszerű szolgáltatás!”