Olajcsere és és ózonos fertőtlenítés most 12.490 Ft!

Itt az ideje cserélni a motorolajat az autójában?
A klímaberendezésre is ráfér egy tisztítás?

Itt az ideje cserélni a motorolajat az autójában? A klímaberendezésre is ráfér egy tisztítás?

Szervizünk gyorsan és szakszerűen végzi el az olajcserét és az ózonos fertőtlenítést, most akciósan mindösszesen 12.490 Ft-ért.

A csomagajánlatot ügyfeleink igényeit figyelembe véve dolgoztuk ki. Egy olajcsere és a klímarendszer tisztán tartása különös figyelmet igényel: nem érdemes halogatni az olajcserét, hiszen ezzel a motor élettartamát rövidíthetjük meg, de ugyanilyen fontos, hogy a saját egészségünk érdekében se a klímarendszerben, se az utastérben ne legyenek szennyeződések.

Az ár a munkadíjat tartalmazza, a felmerülő anyagköltséget (olajszűrő, pollenszűrő, levegőszűrő és motorolaj) azonban nem.

1194 Budapest,

Hofherr Albert u. 40/B.

Nyitva: H-P 8-17 óráig

Miért érdemes minket választania?

Hozza be hozzánk autóját és ha nincs szükség egyéb alkatrészek cseréjére, 1 óra alatt elvégezzük az olaj-és olajszűrő cserét, valamint a klímatisztítást a szükséges szellőztetéssel együtt.

A klímakarbantartás mellett vállaljuk autója teljes körű – autótípustól független – hibafelderítését, vizsgáztatását, általános szervizelését, karosszériajavítását. Egyedi igényeivel is forduljon hozzánk nyugodtan!

Attól sem kell tartania, hogy nálunk szervizelt autója elveszíti a gyártói garanciát. Márkafüggetlen, engedélyekkel rendelkező szerviz vagyunk, így ez nem jelenthet problémát!